baner

Ko smo?

Preduzeće RAJN MAJN Company posle višegodišnjeg poslovanja na području Evropske unije 2003. otvara svoje preduzeće u Srbiji, tačnije u Loznici. Za pet godina poslovanja uspeli smo da svoju poslovnu mrežu proširimo po celoj Srbiji. Od samog početka smo generalni distributer RHEIN MAIN i KREISEL proizvoda za završne radove u građevinarstvu, pored trgovine počinjemo i uslužno da izdajemo brzomontažne skele BLITZ i LAYER.

Uslovi tržišta nameću jaku konkurenciju a naša želja za zadovoljenjem klijenata kroz vrhunsku uslugu i kvalitet sve više jača. Tako da u skladu sa tim pokrećemo sopstvenu proizvodnju ekstra kvalitetnih spoljašnjih i unutrašnjih fasada, dekorativnih fasada, podloga i boja. Danas iz našeg pogona kreću kante sa bojama, podlogama i fasadama ne samo na tržište Srbije već izvozimo i na tržište Rusije.

rajn majn

Šta radimo?

Preduzeće RAJN MAJN Company iz Loznice nudi investitorima, arhitektama, trgovcima građevinskim materijalom i izvođačima građevinskih radova široku paletu proizvoda namenjenih uređenju Vaših unutrašnjih i spoljnih zidnih površina – od osnovne do završne obrade. Proizvodi su ekstrakvaliteta, izrađeni od kvalitetnih prirodnih materijala koji zadovoljavaju standarde u građevinarstvu. Sa našim proizvodima možete Vaš životni i radni prostor urediti po Vašoj želji. Potrebno je samo da izaberete vrstu fasade: mineralnu, akrilnu ili silikatnu i ton koji će oplemeniti Vaš prostor i mi ćemo ispuniti Vaše želje. U kombinaciji sa pomenutim fasadama nudimo vam i RAJN MAJN MOZAIK FASADE za površine sa posebnim zahtevima dekoracije i zaštite kao i podloge za sve vrste fasada i sve vrste materijala za završne radove u građevinarstvu. Sa našim proizvodima dajete prednost kvalitetu.

Naši timovi stručnjaka su spremni da izađu u susret svim komitentima. Iza nas su mnogi realizovani projeki, iz različitih sfera građevinarstva:

  • od konstrukcija za stambene, poslovne i privredne objekate    (npr.cementare, elektrane),
  • konstrukcija za remont: aviona, mostova, tornjeva,
  • postavljanja bina za razne kulturno-umetničke manifestacije (npr. Guča)

Postepeno preuzimamo primat na tržištu uslužnog iznajmljivanja skela i dosta velikh projekata, kao što su: TITAN CEMENTARA-KOSJERIĆ, Pančevački most, DELTA CITY... su realizovani uz pomoć naših usluga.

1

VESTI i REZULTATI

stop play
  • naj Najbolji poslodavac u Srbiji za 2008. godinu

    U Rajn Majn Company d.o.o. zaposleni su izuzetno zadovoljni o čemu govori kako zbirna aritmetička sredina koja iznosi 3.73, tako i analiza odgovora na pojedinačne anketne iskaze. Od devedeset anketnih iskaza 75 iskaza ima prosečnu vrednost ... opširnije »
  • nagrada Nagrada za kvalitet

    23. maja 2008. godine u Ženevi EDITORIAL OFICE u organizaciji TRADE LEADER´S CLUB iz Madrida je dodelio nagrade za 2008. godinu. "RAJN MAJN COMPANY" je od strane komiteta za selekciju izabrana za dobitnika godišnje nagrade INTERNATIONAL TROPHY... opširnije »
2

IZDVAJAMO IZ PONUDE