baner

Zahtevi tršišta su nas primorali da se širimo i u želji da udovoljimo potencijalnim kupcima, da spojimo kvalitet i cenu proizvoda, pokrećemo sopstvenu proizvodnju matreijala za završne radove u građevinarstvu.

U saradnji sa vrhunskim inostranim tehnolozima iz naše proizvodnje trenutno izlaze ekstra kvalitetne:

  • spoljne i unutrašnje akrilne fasade,
  • podloge za fasade,
  • dekorativne fasade,
  • fasadne boje.

FASADE SE PROIZVODE PO NEMAČKOJ TEHNOLOGIJI OD NEMAČKIH SIROVINA

Spoljne i unutrašnje akrilne fasade proizvodimo kao reljefne (grebane) i strukturne fasade različite granulacije. U zavisnosti od želja klijenata granulacija za izradu fasada se kreće od 1-3 mm. Tako da možete dobiti grublje ili finije slojeve fasada na svojim zidovima, u biji po želji. Naši stručnjaci će istonitati fasade u željenoj boji a u širokoj paleti dekorativnih fasada možete izabrati kombinaciju boja koja će Vama odgovarati.

Dekorativne fasade proizvodimo u spektru do trideset dezena, različitih kombinacija boja. Pogodne su za dekoraciju zidova, izradu cokli i terasa. Uvek Vam možemo izaći u susret i napraviti kombinaciju boja po Vašoj želji. Fasade su ekstra kvaliteta, velike pokrivne moći u beloj boji ali po želji moguće ih je istonirati. Podloge (osnovna podloga na bazi akrilata i dubinski premaz LMF) se nanose pre fasada i garantuju postojanost i ekonomičnost fasada.

U skladu sa zahtevima tržišta našu proizvodnju ćemo širiti i oplemenjivati novim proizvodima. Svoje proizvode distribuiramo na tržište Srbije, bivše Jugoslavije i Rusko tržište.

1

VESTI i REZULTATI

stop play
  • naj Najbolji poslodavac u Srbiji za 2008. godinu

    U Rajn Majn Company d.o.o. zaposleni su izuzetno zadovoljni o čemu govori kako zbirna aritmetička sredina koja iznosi 3.73, tako i analiza odgovora na pojedinačne anketne iskaze. Od devedeset anketnih iskaza 75 iskaza ima prosečnu vrednost ... opširnije »
  • nagrada Nagrada za kvalitet

    23. maja 2008. godine u Ženevi EDITORIAL OFICE u organizaciji TRADE LEADER´S CLUB iz Madrida je dodelio nagrade za 2008. godinu. "RAJN MAJN COMPANY" je od strane komiteta za selekciju izabrana za dobitnika godišnje nagrade INTERNATIONAL TROPHY... opširnije »
2

IZDVAJAMO IZ PONUDE